Valikko
(null)

Lakeland Villages

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Metsien ja maalaismaisemien ympäröimät kylät löytyvät järvien rannoilta! Niin seikkailunhaluinen aitouden etsijä kuin rentoutumisen ystävä löytää luontokohteet, aktiviteetit, tapahtumat, kulttuurikohteet ja lähiruuan kylistä Pirkanmaalta. Kylät eivät ole vain paikkoja kartalla, vaan mielentila, jossa nautitaan pienistä hetkistä yhdessä muiden kanssa. Matkakohteet Kangasalla, Kuhmoisissa ja Pälkäneellä tuovat vierailijan alkuperäisen aitouden äärelle. Alueen kohteet ovat saavutettavissa alle tunnin matkustusajalla, liikutpa sitten autolla, bussilla, junalla, lentäen tai polkupyörällä. Elävä kulttuurimaisema on täydessä kukoistuksessaan kesällä, vaikkakin tekemistä löytyy ympäri vuoden.

Tervetuloa kyläilemään!

Kylä on mielentila

Nyt nauttimaan rennosta ja rehellisestä lomailusta kylillä! Unohdetaan kiire ja stressi, ja sukelletaan aidon kyläelämän sydämeen. Ne tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea suomalaisuutta ja paikalliskulttuuria parhaimmillaan. Kylä on paikka, jonka sen asukkaat mieltävät omakseen. Lomailu kylillä avaa oven autenttiseen elämäntapaan, jossa aika hidastuu ja arjen kiireet haihtuvat. Tarjolla lukuisia aktiviteetteja, kuten retkeilyä vehreissä metsissä, pyöräilyä järvien rannoilla, kulttuuria tapahtumissa ja lähiruuan herkkuja. Rentoutuminen rantaviivoilla tai veneily järvien rauhallisilla vesillä tuo lomailuusi ripauksen luonnonrauhaa ja hiljaisuutta. Löydä aito lomaelämys kylissä, missä lämpö ja huolettomuus ovat aina läsnä. Tervetuloa toiseen kotiin!

Tule sellaisena kuin olet

Unohda odotukset ja paineet, sillä täällä jokainen vierailija on arvokas juuri sellaisenaan. Ei ole sääntöjä siitä, miten tulisi pukeutua, miltä tulisi näyttää tai mitä kieltä tulisi puhua. Täällä jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on. Niin kaikki muutkin täällä ovat. Löydä kylistä tilaa ja vapautta olla oma itsesi. Olitpa sitten seikkailunhaluinen tutkimusmatkailija, rentoutumisen ystävä, taiteen ja kulttuurin rakastaja tai vain utelias matkailija, täällä voit löytää oman polkusi ja elää sen täysillä. Luo matkasta tarina, joka kertoo juuri sinusta. Täällä matka ei ole vain määränpää, vaan seikkailu jokaiseen lomapäivään.

Nauti hetkestä

Kylissä kauneus piilee juuri pienissä asioissa. Astu ulos kiireen ja stressin keskeltä ja anna aistiesi nauttia järvimaisemista, metsän tuoksuista ja paikallisen elämän rytmeistä. Kylissä voi pysähtyä hetkeen ja antaa ajan kulkea omalla tahdillaan. Tämä matka ei ole vain kohteeseen saapumista, vaan löytöretkeilyä ja yllättäviä kohtaamisia. Todellinen onni löytyy toisiamme tukemalla ja yhdessä nauttien elämän pienistä iloista.

Jaettu onnellisuus on parasta

Matkailu kylissä on enemmän kuin vain paikkojen näkemistä – se on ihmisten kohtaamista ja yhteisiä hetkiä, jotka rikastuttavat elämäämme. Se on ymmärrystä paikalliskulttuurista ja avoimuutta uusille kokemuksille. Jaettu ilo ja onnellisuus tekevät matkastasi merkityksellisen. Se hetki, kun jaat naurun ystävän kanssa, koet uuden seikkailun koko perheen kanssa tai vaikkapa herkullisen aterian tuntemattoman kanssa, luo muistoja. Aidot elämykset ovat parhaimmillaan silloin, kun niitä jaetaan yhdessä muiden kanssa!

Lähde kylille:

www.visitkangasala.fi

www.visitpalkane.fi

www.kuhmoinen.fi

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi