JOS SINULLA ON VAKAVIA HENGITYSTIETULEHDUKSEN OIREITA TAI YLEISTILAN LASKUA, PYYDÄMME ENSISIJAISESTI OLEMAAN PUHELIMITSE YHTEYDESSÄ AJANVARAUSNUMEROON 020 638 3251
Valikko

Palvelut / Opetus / Perusopetus

Perusopetus

Esi- ja perusopetus on osa koulutuksen perusturvaa. Niillä on sekä kasvatus- että opetustehtävä. Esi- ja perusopetus mahdollistavat monipuolisen kasvun, oppimisen ja terveen itsetunnon kehittymisen, jotta oppilas voi hankkia elämässä tarvitsemiaan tietoja ja taitoja. Perusopetus antaa valmiudet jatko-opintoihin ja valmiudet toimia osallistuvana kansalaisena demokraattisessa yhteiskunnassa.

Opetustoimen uudet opetussuunnitelmat on otettu porrastetusti käyttöön elokuusta 2016 alkaen, ja niiden mukaan opiskelevat kaikki vuosiluokat. Opetussuunnitelmien lisäksi toimintaa ohjaa yhtenäiskoulun lukuvuosisuunnitelma, jossa opettajakunta asettaa painopistealueet lukuvuodelle.

Opetussuunnitelman jalkauttamisessa toteutetaan Opetusministeriön Uusi peruskoulu –ohjelmaa, jota valtio tukee erityisavustuksin. Ohjelmalla uudistetaan perusopetuksen toimintakulttuuria, oppimisympäristöjä ja opettajien osaamista. Lisäksi edistetään opetuksen digitalisaatiota, laajennetaan Liikkuva koulu -ohjelmaa sekä lisätään kieltenopiskelua.

> Uusi peruskoulu

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi