Valikko

Työllisyyspalvelut

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Tervetuloa Kuhmoisten kunnan työnsuunnittelijan juttusille!

(Työnsuunnittelija ei ole tavoitettavissa viikoilla 38 ja 39)

 

Kuhmoisten kunnalla on vahva tahtotila tukea kuntalaisten työllistymistä auttamalla kaikissa työllisyyteen liittyvissä kysymyksissä yhteistyössä Te-palvelujen kanssa. Myös yritykset voivat ilmoittaa työnsuunnittelijalle avoimista työpaikoista ja nämä työpaikkailmoitukset julkaistaan facebookissa, josta niitä on helppo jakaa myös eteenpäin. Teemme mielellämme yhteiustyötä myös erilaisten kuhmoislaisten yhdistysten kanssa. Yhditykset voivat toimia työllistämistoimen kumppanina niin palkkatukipaikkoja tarjoamalla kuin työkeilun kuin kuntouttavan työtoiminnan mahdollistajina.

Työnsuunnittelija on tavattavissa torstaisin ja perjantaisin Kuntalassa. Pääasiassa asiakkaina ovat pitkään työttömänä olleet henkilöt, joiden työllistymistä pyritään tukemaan niin avoimille työmarkkinoille kuin Tekevän työpajalle. Tukimuotoina käytetään mm. palkkatukea ja työkokeilua sekä henkilökohtaista ohjausta. Kuntouttavaa työtoimintaa tarvitsevat asiakkaat ohjautuvat sosiaaliohjauksen palveluihin.

Helpoin tapa tavoittaa minut on ottaa yhteyttä soittamalla numeroon  040 1395 398 arkisin virka-aikana. Aina en ole puhelimen tavoitettavissa ja jos et saa minua puhelimitse kiinni, jätä viesti puhelinkeskukseen tai laita vaikka tekstiviestillä soittopyyntö!

Myös sähköpostiin tyonsuunnittelija@kuhmoinen.fi voi laittaa viestiä ja kysyä työllistymiseen littyvistä asioista (älä kuitenkaan laita viestiin esim. henkilötunnustasi tietoturvasyistä) tai varata ajan henkilökohtaiseen tapaamiseen. 

Toki voit tulla tapaamaan minua ihan toimistollekin ilman ajanvarausta, se sopii torstaisin klo 9 - 11. Työpisteeni sijaitsee Kuntalan alakerrassa, kulku teknisen toimen ovesta. 

HUOM!Kuhmoinen ei ole mukana kuntakokeilualueessa, joten kuntakokeilua koskevat ohjeet eivät koske kuhmoislaisia työllistäjiä eikä työttömiä henkilöitä. 

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi