Valikko

Kaavoitus

Tietoa kuuntelutoiminnosta

Kaavat löydät karttapalvelustamme.

Kaavoituksella tuetaan paikallista elinvoimaa. Kuhmoisten kaunis maisema ja erinomainen sijainti tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia niin vakiasujalle ja yrittäjälle kuin kesäasukkaalle ja matkailijallekin.

Asukkaat ja paikalliset toimijat ovat tervetulleita yhteistyöhön Kuhmoisten kaavoituksessa. Paikallisiin tarpeisiin pyritään vastaamaan mahdollisimman tehokkaasti vuorovaikutteisella suunnittelulla. Kaavoituksen vuorovaikutteinen työtapa on tärkeä jo siinä vaiheessa, kun uusia suunnitteluhankkeita vasta ollaan miettimässä.

Kunnan maankäyttöä suunnitellaan monella eri tasolla. Strateginen suunnittelu on tärkeä vaihe, jossa kunnan maankäytön suunnittelun linjanvedot tehdään. Kuntastrategia on kunnassa myös maankäytön suunnittelun perusta. Kunnassa on vuoden 2012 lopulla valmistunut myös uusi työllisyys- ja elinkeinostrategia tukemaan paikallista kehitystä.

Katse Kuhmoisiin on kunnan sisäinen hanke, jossa valmistetaan Kuhmoisten maankäytön periaateohjelma. Ohjelmassa määritellään suunta tulevaisuuden Kuhmoisten maankäytön suunnittelulle. Ohjelma tehdään asukkaiden ja paikallisten toimijoiden kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Lue ja katso Kaavoituskatsaus

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi