Valikko

Pop-Up myyntikojut

Tietoa kuuntelutoiminnosta

MYYNTIKOJUJEN VARAUSSYSTEEMI & KÄYTTÖEHDOT

● Kojut omistaa Kuhmoisten kunta, joka vuokraa kojuja kaikille tarvitsijoille lyhytaikaiseen pop-up myyntitoimintaan. Vuokraaminen on mahdollista kaikille (seurat, yhdistykset, koululuokat, maahanmuuttajat, kaikki kunnan asukkaat, yrittäjät ja seurakunta), mutta jonotilanteessa kuhmoislaiset yrittäjät asetetaan etusijalle. Vain yksi koju ja viikko varataan kerrallaan. Lisäviikkovaraukset mahdollisia jonotilanteen salliessa aina kulloisen viikon sunnuntaista eteenpäin.

 

● Tiedustelut, varaukset ja maksaminen:

- Elinkeino- ja työllisyyskoordinaattori Tiina Pasanen, sähköposti etunimi.sukunimi@kuhmoinen.fi

- Varaukset sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta, joka avataan, kun saadaan sivusto rakennettua, tavoiteaika on 15.6.2023 mennessä ja jonka linkki tulee tähän.

- Maksu sähköisen järjestelmän kautta.

- Kuhmoinen Kuhtuu / We are one - tapahtuman ajalle on jo varattu yksi rannanpuoleinen myyntikoju, mikäli olet kiireinen varaaja niin laita sähköpostilla varausta ja laskutustietoja niin kaksi kojua on vielä varattavissa.

 

● Avainten luovutus:

- KESÄKAUDELLA: Kahvila Lauttakioski, Kuhmoisten satama, Sahatie 9 (0400 191371)

- Avoinna joka päivä klo 9.00 – 20.00

- Näytä maksukuitti varauksestasi niin he avaavat oven.

- Lauttakioski ei vastaa avainten hallintaan liittyvien asioiden lisäksi muusta. Yhteydenotot muissa asioissa kunnan tekniseen päivystykseen (040 055 1403).

 

● Vuokra-aika/vuokra/muut maksut (sis. alv 24%):

TALVIKAUSI Kuhmolan pihassa:

Koko viikko (ma - su) 40 €, viikonloppu (pe - su) 25 € ja arkipäivät (ma - pe) 15 €

KESÄKAUSI Kuhmoisten satama:

Koko viikko (ma - su) 55 €, viikonloppu (pe - su) 35 € ja arkipäivät (ma - pe) 20 €

- Hukkunut avain: 50 €

● Yleiset käyttöehdot:

- Käyttäjä sitoutuu luovuttamaan kojun siistittynä ja ehjänä takaisin.

- Käyttäjä sitoutuu noudattamaan vuokrausaikoja (avainten luovutukset jne.) sekä kaikkia muita tässä dokumentissa mainittuja käyttöehtoja.

- Käyttäjä sitoutuu pitämään vuokraamansa kojun auki varaamallaan viikolla / ajanjaksolla. Mikäli käyttäjä ei ilman hyväksyttävää syytä ilmaannu paikalle, rajoitetaan käyttäjän mahdollisuutta varata ja käyttää kojuja jatkossa. Hyväksyttävät syyt: sairaslomatodistus ja voimakas ukkonen + rajuilma koko päivälle ennustettuna, tästä näyttökuva riittää.

- Kuhmoisten kunta ei vastaa kojujen vuokraajan omaisuudesta.

- Käyttäjä vastaa itse omista verotukseen ilmoitettavista myyntituloistaan (Verottajan sivusto) ja elintarvikehygieniaan ja elintarvikkeiden luvanvaraiseen valmistamiseen, säilytykseen ja myyntiin liittyvistä asioista. Suosittelemme hygieniapassia kaikille elintarvikkeita valmistaville ja myyville käyttäjille. Ajantasaista tietoa Pop-up ravintolatoiminnasta löydät Ruokaviraston sivuilta.

Pop-Up myyntikojut

Pop-Up myyntikojut

Kartta myyntikojuista

Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi