Valikko

Vapaa-aika ja liikunta

Kuhmoisissa vapaa-ajanvieton mahdollisuudet ovat monipuoliset. Liikuntapalvelujen valikossa ovat tiedot liikuntapaikoista, salivuoroista, hiihtolatutilanteesta jne. Nuorisopalvelujen valikossa on mm. lasten ja nuorten harrastuskalenteri.

Kirjastomme tarjoaa nykyaikaista, maakunnallista tietopalvelua avoimesti ja ammattitaitoisesti. Kirjastossa sijaitsee myös taidegalleria. Kunnan muita kulttuuripalveluja ovat elokuvateatteri, kulttuurimatkat ja -tilaisuudet sekä musiikki- ja työväenopistojen kurssit.

Tapahtumakalenterista voi seurata niin kunnan kuin yhdistysten ja seurojen järjestämää koettavaa ja nähtävää. Lisäksi Vapaa-aika-valikkoon päivitetään tietoja uimarannoista, matonpesupaikoista jne.

Ajankohtaista

Oikaisu sivistyslautakunnan pykälään »
16.12.2019

Maksuttomien uimahallikäyntien ikärajan laajentaminen Sivistyslautakunnan maksuttomia uimahallikäyntejä käsittelevässä pykälässä mainitaan virheellisesti, että..


Yli 65-vuotiaiden maksuton uimahallioikeus »
21.01.2020

Sivistyslautakunta on päättänyt, että kaikki yli 65-vuotiaat kuntalaiset pääsevät kerran viikossa maksutta uimahalliin 1.1.2020 alkaen.Oikeuden voi käyttää 1 ke..


Liikuntaryhmät 2020 »
20.01.2020

Liikuntatoimen ohjatut ryhmät: LIHAKSILLE VOIMAAMaanantaisin klo:9.30-10.30 KuhmolassaPeruskuntoa ylläpitävä ryhmä. Tunti koostuu alkulämmittelystä, lihaskunto..


Jaa tämä sivu

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi