Valikko
(null)

Tapahtumat / ELOKUVA One life

ELOKUVA One life

Aika
24.3.2024 16:00 - 17:45
Paikka
Kuhmola
Järjestäjä
Sivistystoimi
Kategoria
Elokuva

KUHMOLASSA SU 24.3. klo 16, liput 6 €, K12

Ensi-ilta: 22.3.2024
Kesto: 1 t 42 min
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: James Hawes

Pääosissa: Anthony Hopkins, Johnny Flynn, Helena Bonham Carter, Jonathan Pryce, Lena Olin

Elokuvan trailerin pääset katsomaan painamalla tästä

Genret:      Draama, Elämäkerta, Historiallinen

Uskomaton tositarina kertoo Sir Nicholas “Nicky” Wintonista, joka päivää ennen toista maailmansotaa pelasti yli kuusisataa lasta tuholta natsien käsistä. Nicky piti itseään pankkiirina, ei humanitäärinä, mutta vieraillessaan Prahassa vuonna 1938 hän näki pakenevien juutalaispakolaisten tilanteen. Hän teki sen minkä uskoi olevan oikein - sen mitä kuka tahansa tekisi - ja omistautui asialle. Sota lähestyi, ja alkoi kilpajuoksu aikaa vastaan. Kuinka monta lasta hän voisi vapauttaa ennen kuin aika loppuisi?

Viisikymmentä vuotta myöhemmin eletään vuotta 1988, ja Nickyä edelleen vaivaa niiden lasten kohtalo, joita hän ei pystynyt auttamaan. Vasta kun hänet yllätettiin selviytyneiden toimesta suorassa televisiolähetyksessä, hän saattoi hyväksyä, että jopa yhden ihmishengen pelastaminen on voitto silloin, kun kohtaamme murskaavia rikoksia ihmisyyttä vastaan. Britannian kansalaiset oppivat totuuden sankarista heidän keskuudessaan.

One life elokuvan pääosissa Oscar-voittaja Anthony Hopkins, Lena Olin, Johnny Flynn, Oscar-ehdokas Jonathan Pryce, Oscar-ehdokas Helena Bonham Carter, sekä Romola Garai.

(lähde: finnkino.fi)

Jaa tapahtuma

Facebookissa

Copyright 2017 © Kuhmoisten kunta

Nopeuden ja turvallisuuden takaa webStage - Teknologia & Design © online.fi